V NAJLEPŠEM REDU

25.05.2020

Front Cooking - 8 praktičnih nasvetov iz prve roke za preprosto uporabo

 
  1. SMISELNA UPORABA PROSTORA NA POSTAJI ZA KUHANJE
    S premišljeno razporeditvijo pribora – npr. gastro posode, mlinčka za poper, stekleničke olja – imejte vse na dosegu roke.
  2. ODLAGAJTE PRIBOR VEDNO NA ISTO MESTO
    Stalno mesto za zajemalko, nož in klešče vam prihrani čas in vnese profesionalnost v delo.
  3. RAZLIČNE DEKORACIJE VZBUJAJO RADOVEDNOST
    Dnevna jed, pomembni dogodki, sezonski poudarki: obstaja mnogo tematskih dekoracij. Z nekaj ustvarjalnosti boste pridobili zanimanje svojih strank.
  4. PAZITE NA BARVNO RAZPOREDITEV
    Živil s podobno barvo v večnamenskem elementu ne postavite drugo ob drugega. Za učinkovito razporeditev v vidnem polju strank so primerna barvno intenzivna, kontrastna živila, na primer paradižniki, bazilika ali korenje.
  5. ZAVESTNO POKUSITE KUHANE JEDI
    Ne podcenjujte pokušanja pred gosti. Z nasmeškom pokažite, da ste zadovoljni z rezultatom. Za to naj bo vedno dovolj žlic na dosegu roke.
  6. PAZITE NA ČISTOČO
    Postaja za kuhanje naj ne bo čista le ob pričetku dela. Med delom pomaga, če imate neposreden dostop do kuhinjskega papirja ali kuhinjske krpe za vmesno čiščenje. Zahvaljujoč praktičnemu priboru BLANCO COOK najde vsaka stvar svoje mesto.
  7. TAKOJ ODSTRANITE OSTANKE ŽIVIL
    Kdor dela z živili, mora paziti, da jih nemudoma odstrani. Koš za smeti naj bo v bližini, vendar ne v vidnem polju gostov.
  8. ORGANIZACIJSKI PRIPOMOČEK ZA ODLIČEN DELOVNI TOK
    Akcijski radij lahko po potrebi – z uporabo servirnega vozička z vgrajeno delovno ploščo – preprosto povečate. Kot mobilni pripomoček ne nudi le dodatne delovne površine, ampak podpira delovni tok tudi pri pripravi in razporejanju.


  Nazaj na seznam novic
Spletko