Pišite nam

Lahko tudi drugače:

Za vsa vprašanja, tehnične informacije ali podporo, nas lahko kontaktirate tudi preko elektronskega naslova info@bs-adria.si

BS Adria d.o.o.
Špruha 7, 1236 Trzin
T: +386 599 40 951
F: +386 599 00 041
M: +386 41 334 489
E: info@bs-adria.si

ID za DDV: SI92674844

Podjetje BS ADRIA d.o.o. je ekskluzivni zastopnik priznanega nemškega proizvajalca opreme za profesionalne kuhinje B.PRO GmbH iz Oberderdingena v Nemčiji na trgih Bosne in Hercegovine, Črne gore, Hrvaške, Makedonije, Slovenije ter Srbije.

Iščete posodo za prenos hrane, kjer tople in hladne jedi ohranijo želeno temperaturo? B.PROTHERM posoda s 5 zvezdicami je tista, ki vas prepriča s tehnologijo, obliko, funkcijo in opremo. Še več – izbirate lahko med različnimi barvami in dodate svoj logotip. In če iščete ogrevano posodo B.PROTHERM, najdete v našem B.PRO programu tudi tako z na stopinjo natančno regulacijo notranje temperature od +40°C do +85°C oz. +95°C.

Vsak hotel potrebuje banketni voziček. Pri nas dobite ogrevane ali hlajene. S konvekcijskim ogrevanjem jih lahko po želji ogrevate s suhim ali vlažnim zrakom. Občutljive jedi se pri tem ne izsušijo. Hlajeni modeli vam omogočajo optimalno prilagoditev potreb hladnih živil po hlajenju. Zanesljiva in natančna stopenjska regulacija temperature in odlična izolacija skrbita za najvišjo kakovost vaših jedi – tudi če dolgo stojijo pripravljene.

Odkrijte fleksiligenco sistema za kuhanje pred gosti, postajo COOK z integrirano napo, in postanite mobilni. Danes je lepo vreme, zato boste lahko kuhali zunaj, jutri boste kosilo servirali znotraj objekta in pojutrišnjem bo COOK vaša podpora pri cateringu. Ravnajte se po lakoti vaših strank, ne po času obeda. S sistemom COOK I-Flex lahko cel dan fleksibilno menjate jedi. Tako bo vaš jedilnik raznolik in dobili boste zveste stranke.

Razdeljevanje hrane je najbolj uspešno, če je predstavitev jedi prilagojena višini otrok, mladostnikov in odraslih. Izdajne linije BASIC LINE vam nudijo fleksibilen sistem za vse višine, tudi za otroke, saj lahko izberete znižano vodilo za pladnje.

Iščete alternativo menažnim posodam, kjer so posamezni predelki za krožnike in skodelice idealno ločeni in izolirani ter želite hkratni transport toplih in hladnih jedi brez prelivanja in za transportne čase do 90 minut ? Oglejte si fleksibilni izolirani sistem MenüMobil. Za distribucijo hrane znotraj domov za starejše, bolnic, ipd., pa si oglejte program HEPP HOSPITALA.

In še mnogo drugih rešitev imamo za vas. Izberite izdelek po vaši meri in ga po potrebi prilagodite vašim željam.

 

Spletko