ODKRIJTE FLEKSILIGENCO FRONT COOKING SISTEMA COOK

12.12.2019

Preverjeno se sreča z novim – skupni imenovalec: COOK classic in I-flex imata veliko skupnih lastnosti pri tehniki in funkcijah.

Visokoučinkoviti sistem odsesavanja/filtriranja
Integrirana večstopenjska tehnika odsesavanja in filtriranja neposredno prek naprav za kuhanje in v stranskih enotah za filtriranje poskrbi za visokoučinkovito filtriranje vonjav, vlage in maščobe. Tako lahko kuhate neposredno v prostoru z gosti – neodvisno od nape. Vendar pa ne nadomesti naprave za prezračevanje zraka v prostoru.
Elektrostatično filtriranje
Opcijski sistem filtriranja ION TEC filtrira najbolj fine aerosole, delce vonjav ter modri dim, poleg tega pa podaljša življenjsko dobo filtra z aktivnim ogljem.
Odsesovalni most
Kot most do gosta nudi skupno komunikacijsko raven – ob prostem pogledu na dogajanje v kuhinji – in poveča vertikalni in horizontalni prostor za pripravo, dekoracijo in izdajo jedi.
B.PRO Control
Elektronsko upravljanje z jasnimi simboli je popolnoma enostavno. Indikator za zamenjavo filtra samodejno opomni, da je potrebno zamenjati ali očistiti filter.
Modularnost
Opremljenost s kuhalnimi nastavki oz. napravami lahko po potrebi kadarkoli prilagodite oz. razširite.
Funkcionalen dizajn
Higienske gladke površine, poklopni zaščitni pokrov, enostavna dostopnost komponent in premišljena ergonomija za preprosto ravnanje.
Čiščenje
Vse komponente, ki jih je treba čistiti, lahko pomivate v pomivalnem stroju, do njih zlahka dostopate in jih hitro odstranite brez orodja.
Individualna obloga
Raznolike opcije glede materiala in barve obloge.

 


  Nazaj na seznam novic
Spletko