Higiena za profesionalce

03.07.2020

Naša priporočila za zagotovitev zaščite pred virusi pri distribuciji in serviranju hrane:

Segment HoReCa ter dostava in razdeljevanje hrane v bolnišnicah, domovih za starejše, vrtcih in šolah postavljajo zaradi covid-19 bolezni še posebej stroge higienske zahteve. Možne stične točke s potencialnimi povzročitelji bolezni, kot so virusi, so še posebej pogoste na mestih, kjer se ljudje srečujejo in zlasti tam kjer jedo hrano. Zato je na teh mestih še posebej pomembno zagotoviti zadostno zaščito in zaščititi svoje zaposlene in jedilnike. V svoji ponudbi imamo izdelke, ki ustrezajo novim higienskim zahtevam. V tem trenutku je najbolj pomembno, da ljudje dobijo hrano varno in v najboljši kakovosti.

Postrežba hrane - naše priporočilo:
Naj zaposleni streže hrano v higienskih razmerah, ne da bi dovolil samopostrežbo. Širjenje patogenov se lahko močno zmanjša, če je število ljudi, ki pridejo v stik s hrano in servirajočimi pripomočki, absolutno minimalno. Največja zaščita je zagotovljena s sistemom za postrežbo hrane, opremljenim s ščitnikom za kihanje in če zaposleni deli obroke in postreže hrano npr. za večerje, medtem ko izpolnjuje zahteve HACCP. Naš voziček za serviranje hrane iz serije SAG je še posebej primeren za takšna opravila.

Prevoz hrane - številni dejavniki zagotavljajo varno prevažanje hrane. Trije najpomembnejši so:
1. Učinkovita izolacija in zaščita pred zunanjimi vplivi.
2. Skladnost s temperaturami, določenimi v smernicah HACCP, da se izognemo patogenom.
3. Čista in higienska transportna posoda.

Transportne posode, kot so posode za prevoz hrane BLANCO serije BLT K, so idealne za varno prenašanje hrane - odlično izolirane, pomivajo se lahko v pomivalnem stroju in (opcijsko) z na 1°C natančno regulacijo temperature.

Skladiščenje in prevoz - optimalno izolirano v GN posodah s pokrovom s silikonskim tesnilom za varno skladiščenje in varen transport:
BLANCO GN posode in pokrovi iz nerjavečega jekla ustrezajo najstrožjim higienskim standardom in jih je mogoče priročno očistiti in razkužiti v pomivalnem stroju.


V prilogi letak z izborom izdelkov priznanega nemškega proizvajalca BLANCO PROFESSIONAL, ki zadostijo vsem higienskim zahtevam. V programu imamo še dodatno ponudbo, ki ni navedena v letaku. Z vsemi vprašanji se obrnite na nas preko vprašalnika v rubriki KONTAKT ali na e-poštni naslov: info@bs-adria.si, za vas smo dosegljivi tudi na telefonu +386 41 334 489.

Upamo, da boste vi, naši kupci in partnerji ostali zdravi in da boste z vašimi družinami obvladali izzive teh izjemnih časov.


 


  Nazaj na seznam novic
Spletko